Contact opnemen

 • Telefoonpictogram

  02 722 51 11

  02 722 51 11

  Bel voor een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiger van de klantenservice van het FUTURO™-merk van 9.00 - 17.00 uur.

 • E-mailpictogram

  Stuur ons een bericht

  Wij zullen binnen 24 tot 48 uur reageren op uw e-mail.


 

Stuur ons een bericht

Wij ontvangen graag al uw vragen en opmerkingen over FUTURO-producten, en gebruiken de informatie die u ons verstrekt alleen om te reageren op uw bericht.

*Alle velden zijn verplicht zodat we u volledig en snel kunnen helpen.

 • Wij gebruiken de informatie die u hebt ingevuld op dit contactformulier alleen om uw aanvraag te behandelen. Zie ook ons Internet privacy beleid.

  Denk eraan dat deze informatie (inclusief de oorspronkelijke vraag en daaropvolgende antwoorden) naar een server in de VS kunnen worden overgebracht voor statistiek en opslag. Als u hier niet mee akkoord gaat, gebruikt u dit formulier dan niet en neem op een andere manier contact met ons op. Telefonisch bijvoorbeeld. 02 722 51 11

  Denk eraan dat deze informatie (inclusief de oorspronkelijke vraag en daaropvolgende antwoorden) naar een server in de VS kunnen worden overgebracht voor statistiek en opslag. Als u hier niet mee akkoord gaat, gebruikt u dit formulier dan niet en neem op een andere manier contact met ons op. Telefonisch bijvoorbeeld.
  02 722 51 11

Hartelijk dank dat u contact hebt opgenomen met 3M.

We streven ernaar om binnen 24 uur op uw aanvraag te reageren. Bij sommige vragen moet echter nader onderzoek worden gedaan om u een volledig antwoord te kunnen geven.