Deskundigenpanel

Maak kennis met het panel

Bij 3M ontwerpen we onze producten om een ​​betere levenskwaliteit voor onze klanten te bevorderen. Om ervoor te zorgen dat het FUTURO™ merk een van de meest vertrouwde namen blijft in beugels en steunen, werkt ons expertpanel van ingenieurs en medische professionals samen aan productonderzoek, ontwikkeling en testen. Door wat in de praktijk wordt gezien, te combineren met de behoeften van consumenten, kunnen alleen de beste producten bij uw plaatselijke retailer komen, zodat de nieuwste technologie, ideeën en oplossingen worden weergegeven in onze innovatieve productlijn. Dit alles met één doel voor ogen: u helpen het leven ten volle te leven.


Ralph Buschbacher, M.D

Deskundige op het gebied van spieren en skelet - hoofddeskundige van het FUTURO™ panel

 • Ralph Buschbacher

  Dr. Buschbacher voorziet het FUTURO™ deskundigenpanel van waardevolle kennis over de medische aspecten van onze producten en leidt daarnaast het medische team. Zo kan 3M onze klanten de producten van hoge kwaliteit bieden die ze van ons verwachten.

  Dr. Buschbacher begon zijn medische opleiding aan de University of Virginia. Hij deed dienst als Chief Resident van zijn klinische opleidingsperiode bij het Medical College of Virginia. Hij heeft uitgebreid gesproken over uiteenlopende onderwerpen, zowel nationaal als internationaal. Hij is een productieve schrijver met meer dan 100 manuscripten, evenals 46 hoofdstukken in boeken en 20 boeken op zijn naam.


Ryan Gaynor, PT, MS

Fysiotherapeut

 • Ryan Gaynor

  Dhr. Gaynor werkt momenteel als fysiotherapeut bij Horizon Home Health and Hospice in Milwaukee met als specialisatie thuiszorg, met name voor de ondergewaardeerde binnenstedelijke gemeenschap met de nadruk op postoperatieve orthopedische revalidatie. Vóór zijn huidige functie begon dhr. Gaynor zijn carrière bij het Methodist Hospital in Indianapolis, waar hij samenwerkte met nationaal erkende chirurgen bij Methodist Sports Medicine en revalidatiespecialisten van de Indiana University School of Medicine. Zijn focus lag op de behandeling van orthopedische letsels, met name bij de ongevallenverzekering van werknemers. In Indianapolis heeft hij met het professionele footballteam Indianapolis Colts en hun chirurg, dr. Tom Klootwyk, samengewerkt als adviseur bij letsel aan de weke delen om de lastige gevallen te behandelen. Vervolgens bracht hij 7 jaar door in een particuliere praktijk in de omgeving van Milwaukee, waarbij hij zich bleef richten op orthopedie en letsel aan de weke delen, met een verdere ontwikkeling van manuele-therapietechnieken en een dynamische-versterkingsbenadering. Als fysiotherapeut in acute zorg aan het Columbia St. Mary's Hospitalen en de polikliniek heeft dhr. Gaynor zijn ervaring met vele verschillende soorten patiënten in de fysiotherapie verder aangevuld.

  In 1998 behaalde dhr. Gaynor zijn universitaire graad in fysiotherapie aan de University of Indianapolis, waar hij in 1995 ook zijn bachelor behaalde.


Dominic Julian

Technisch manager

 • Dominic Julian

  Dominic brengt een uniek perspectief en unieke ervaring mee naar het deskundigenpanel. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van bandages als gediplomeerd sporttrainer.

  Dominic heeft gedurende bijna twintig jaar gewerkt aan de ontwikkeling van producten op basis van de toestand en biomechanica van letsels. Zijn ervaring en deskundigheid hebben bijgedragen aan een verscheidenheid aan producten waarvoor geavanceerde ontwerpen en nieuwe materialen zijn gebruikt om te voldoen aan de groeiende behoeften van onze consumenten. In deze periode heeft hij steeds meer verantwoordelijkheden gekregen bij tal van productgerelateerde activiteiten, inclusief productontwerp, productie, kwaliteit, training en verpakkingsontwikkeling.

  In 2016 kreeg Dominic een managersrol binnen de groep Productontwikkeling. Binnen deze functie blijft hij zich richten op de behoeften van de consument en op het leveren van hoogwaardige producten.

  Voorafgaand aan zijn werk met FUTURO™ producten heeft hij als sporttrainer op hogescholen gewerkt. Hij werkte er als lid van de medische staf om het algehele welzijn van de atleet te optimaliseren, inclusief preventie, beoordeling, behandeling en revalidatie. Dominic heeft een BS in Athletic Training behaald aan de Boston University, gevolgd door een MS in Administrative Studies aan het Boston College.


Lynn Peterson

RN, CWOCN

 • Lynn Peterson

  Lynn Peterson, RN, WOCN is een officieel gecertificeerd WOC-verpleegkundige in dienst van 3M Health Care. Haar voornaamste verantwoordelijkheden zijn technische en klinische ondersteuning voor het compressie- en oedeembeheerplatform van 3M. Lynn ontwikkelt en geeft cursussen en trainingsprogramma's voor het ondersteunen van zowel klanten als de verkooporganisatie bij het gebruik van het 3M™ Coban™ compressiesysteem met twee lagen, voor de behandeling van ulcus cruris, lymfoedeem en andere aandoeningen waarbij compressie vereist is.

  Lynn richt zich vooral op klinische consulten en training op het gebied van langdurige zorg en thuiszorg. Lynn ontwikkelt en geeft educatieve programma's rond wondevaluatie en plaatselijke verzorging, wondverzorging aan de onderste ledematen, preventie en behandeling van decubitus, preventie en behandeling van huidletsel.

  Lynn heeft een Bachelor of Science op het gebied van verpleegkunde behaald. Ze is werkzaam geweest binnen verschillende klinische omgevingen, waaronder acute zorg, en heeft 22 jaar ervaring binnen verschillende functies op het gebied van thuiszorg. Lynn is lid van de Wound, Ostomy, Continence Society (WOCN) en vertegenwoordigde 3M vijf jaar lang in het National Pressure Ulcer Advisory Panel (NPUAP).


Tanya Beckwith

Technical Service Senior Specialist

 • Tanya Beckwith

  In haar 24 jaar bij 3M bouwde Tanya een aanzienlijke ervaring op inzake productontwikkeling, commercialisering en projectbeheer bij meerdere gezondheidszorg- en consumentenondernemingen. Tanya heeft bij 3M ondersteunende middelen voor de gezondheidszorg ontwikkeld, gepatenteerd en gecommercialiseerd. In haar huidige technische servicerol ondersteunt zij onze onderneming wereldwijd door de wetenschap achter onze producten tot leven te brengen en de klantervaring te verbeteren.

  Tanya heeft aan de University of Minnesota een BS in chemische techniek en aan de University of St. Thomas een MBA behaald.


Diane Emslander

Advanced Product Development Specialist

 • Diane Emslander

  Diane is lid van het FUTURO™ Brand Health Supports Team en richt zich op het toepassen van nieuwe technologieën binnen de productontwikkeling. Ze werkt al meer dan 27 jaar bij 3M en beschikt over uitgebreide ervaring met betrekking tot 3M-kerntechnologieën en de product- en procesontwikkeling van nieuwe producten gaand van grafische en optische folies tot reinigings- en dierverzorgingsproducten. Diane heeft aan de University of Minnesota, Institute of Technology, een BS in industriële techniek behaald.


Jay Kovacs

Productontwerper en Development Specialist

 • Jay Kovacs

  Jay is een industrieel ontwerper met meer dan 15 jaar ervaring in het op de markt brengen van ideeën. Jay zet zijn kennis van het ontwerp- en ontwikkelproces in om nieuwe materialen en geavanceerde productietechnieken voor onze producten te ontwikkelen. Hierbij anticipeert hij op de behoeften van onze klanten. Zijn ervaring op het gebied van mensgericht ontwerp en moderne productietechnieken geven een unieke draai aan de ontwikkeling van FUTURO™ producten.

  Jay heeft aan het Art Center College of Design een Bachelor of Science in industrieel ontwerp behaald.


Debra Battah

Product Engineering Specialist

 • Debra Battah

  Deb is lid van het FUTURO™ Brand Health Supports Team. Dit team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en de productie van FUTURO™ producten. Deb werkt al 31 jaar bij 3M en beschikt over uitgebreide ervaring binnen proces- en productontwikkeling, onderhoud en het opschalen van nieuwe producten, van doosverzegeling en lichte tapes tot medische 3M producten voor ziekenhuisomgevingen. Zij behaalde een BS in chemische techniek aan de University of Minnesota en beschikt daarnaast over een MBA met een specialisatie in productiesystemen van de University of St. Thomas.


Edward Roberts

Product Engineer

 • Edward Roberts

  Als lid van het FUTURO™ Brand Health Supports Team is het zijn taak om de ontwikkelingen uit het laboratorium over te zetten naar de fabriek. Ed blijft onafgebroken werken aan procesverbetering, zodat onze klanten kunnen blijven vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit van de zorgondersteunende FUTURO™ producten. Hij heeft een B.S. in biochemie behaald aan de University of Minnesota en werkt al sinds 2012 bij 3M.


Nicolas Lee

Productontwikkelaar

 • Nicolas Lee

  Nick is het nieuwste lid van het FUTURO™ Brand Health Supports Team en richt zich op de integratie van universele ontwerpprincipes, ergonomie en mensgericht productontwerp bij de ontwikkeling van nieuwe producten voor de gezondheidszorg. Dankzij zijn achtergrond als revalidatietechnicus, waarbij hij gespecialiseerde consumentenproducten voor mensen met een handicap ontwikkelde, beschikt bij over meer dan 12 jaar ervaring met het op de markt brengen van productconcepten.

  Nick heeft een Bachelor of Science in mechanische techniek behaald aan de University of Minnesota.